Treizeci

Azi împlinesc 30 de ani. Sărbătoresc, așa că m-am epilat ieri, in viteza, pe piciorul drept. De stângul n-a mai fost timp și nici baterie în […]

Luiza Drian
martie 15, 2021
2 min read
Treizeci

Azi împlinesc 30 de ani. 
Sărbătoresc, așa că m-am epilat ieri, in viteza, pe piciorul drept. De stângul n-a mai fost timp și nici baterie în instrumentul de tortură.  
Părul nu-mi stă bine, fondul de ten pe care îl port e cu măcar o nuanță mai închis decât ar trebui, iar unghiile mele n-ar recunoaște zilele astea oja nici dacă s-ar vărsa cu totul accidental peste ele. 

Faptul că scriu toate astea zâmbind a cald și acceptare pentru tot ce nu e “perfect” în legătură cu aspectul meu fizic e ceva ce eu, cea de de 20, 25 sau chiar 28 de ani, n-as fi găsit că-i posibil. 
Pentru că e greu spre imposibil să faci pași spre tine când nu știi cine ești și te confunzi cu numărul kilogramelor tale, cu proiecțiile altora despre ce ești sau ar trebui să fii sau chiar cu propriile tale așteptări nerealiste. 

A fost lung și greu drumul ăsta al meu către mine, dar simt și știu că am ajuns deja de ceva timp acasă și îmi doresc să dau mai departe ce am găsit a fi util pe parcurs.

Fac pași spre asta, dar ma împiedic, încă, de câte un gând care mă trimite să stau cuminte într-un colț și să-i las pe alții mai deștepți să strălucească, însă cum port mereu pe reverul gecii un pin pe care scrie “dream big”, am decis că-i timpul  să adaug și unul cu “act accordingly”, așa că azi, în fața cui o vrea să mă vadă, mă arăt. 

Cu asumare, autenticitate și ceva umor, îmi propun să scriu aici despre viață, așa cum se vede ea prin ochelarii mei de psiholog, femeie și mamă, cu bune, cu rele și cu orice altceva o fi să mai vină la pachet.

Luiza Drian
Luiza Drian

Conversations 16 comments

Avatar
Avatar

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Avatar
Narcisasays:

Mă regăsesc complet in tot ceea ce ai scris, mai ales ca și eu anul acesta împlinesc 30 și mă gândeam cu nostalgie la acel moment. Dar cu ajutorul tău,parca văd altfel momentul. Succes in tot ceea ce ți-ai propus. Te imbratisez 🤗
P. S. Savurez fiecare gând ❤️

Reply
Avatar
Ancasays:

Felicitări!
Curaj pe mai departe ca să îți urmezi toate visele! 😗🤗

Reply
Avatar
Mihaelasays:

Wow… Am citit cu o curiozitate de nedescris, este un adevărat act de curaj sa scrii despre propriile emoții și trăiri. Eu nu am curaj, am rămas doar la a-mi nota în jurnal.
Ești un om minunat și cu un suflet frumos, deși nu ne cunoaștem personal, am un „feeling” foarte frumos.
Cum spuneam „nu cred în coincidențe”, cu siguranță, ai apărut în viața mea cu un motiv.
La mulți ani, suflet frumos! ❤️

Reply
Avatar

Nu e cu mult diferit scrisul public față de cel din jurnal. Mai greu e până ajungi să înțelegi și să-ți asumi trăirile. 😉 Cât despre cunoscut, așa cum am mai spus, e cât se poate de rezolvabil. ♥️

Reply
Avatar
Marina Msays:

Mă bucur că în sfârșit voi avea materiale de calitate de urmărit/citit în mod regulat.
Nu-ți urez succes, deja ai, așa că-ți zic doar – gracias!

Reply
Avatar
Luciana Iacobsays:

Ce frumos ai scris!
Very touchy! Sincer si din suflet!
Imi place mult calmul tau si asumarea si faptul ca privesti partea plina a paharului, desi esti in acelasi timp constienta si de partea goala.

Ti-as ura succes, dar sunt convinsa ca o sa-l ai!
Asa ca, enjoy!
Kisses and hugs!

Reply
Avatar
Link copied to your clipboard

Psiholog. Femeie. Mamă

Articole similare

T Read More

Blogmartie 15, 2021

Treizeci

Azi împlinesc 30 de ani. Sărbătoresc, așa că m-am epilat ieri, in viteza, pe piciorul drept. De stângul n-a mai fost timp și nici baterie în […]

K Read More
kilogramele

Blogmartie 22, 2021

Kilogramele

La 5-6 ani arătam ca un băiețel – mică, slabă, tunsă scurt. Taman când mama s-a îndurat să nu mă mai tundă „depeche” și să […]

C Read More

Blogaprilie 18, 2021

Cosmin

Astăzi, la 14 ani și o zi de când nu-l mai pot auzi râzând, nu-l mai pot suna și nu mai pot vorbi cu el, […]

S Read More
Photo by Marcos Paulo Prado on Unsplash

Blogaprilie 29, 2021

Scriitoare

Bâjbâie, ca in fiecare dimineața, după telefon. Are ochii lipiți. Nenorocita aia de alergie la lacrimi n-a iertat-o nici de data asta. Auzi, alergie la […]