Studii si certificari

Cred mult în igiena relațiilor în general și în curățenia profesională în special. La fel ca orice altă industrie și cea în care activez eu are partea ei de întuneric. Încerc să aduc lumină în pătrățica mea comunicând transparent cine sunt, ce pot și ce îmi doresc să fac.

Puzzle-ul devenirii mele este o muncă în progres, dar cred că e important să vorbesc despre cine sunt azi, ca profesionist și care sunt pașii pe care i-am parcurs până să ajung aici.

Am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, unde am urmat și cursurile de Master, specializarea Psihologie Clinică și Psihoterapie. De asemenea, sunt psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din România și am absolvit o formare de trei ani în Psihoterapie Sistemică de Cuplu și Familie.

Ulterior, am ales să urmez o a doua formare de lungă durată, de data aceasta una internațională, alături de Dr. Gabor Maté, alături de care am studiat un an și jumătate trauma, abordată printr-o lentilă bazată pe compasiune, dar și pe conectarea la emoții și la propriul corp.

Pe lângă asta, sunt angajată activ în propriul meu proces de auto-cunoaștere și dezvoltare personală în cadrul căruia experimentez, în calitate de client, o serie de tehnici terapeutice. Cred mult în expunerea de felul acesta nu doar prin prisma beneficiilor pe care le accesez la nivel personal, ci și ca metodă de a rămâne în contact cu abordări diferite de ale mele, prin intermediul colegilor mei.

Mă las ghidată de valori în felul în care aleg să vorbesc despre mine și munca mea și evit scurtăturile cu orice preț. Prefer oricând să mă implic într-un grup mic, dar guvernat de credințe similare alor mele, decât să încerc să joc jocul algoritmilor din rețelele de socializare.

Am încredere, experiența de până acum a dovedit-o în multiple rânduri, că oamenii ajung la mine când și cum le este menit să o facă. Din acest motiv, prefer să îmi investesc timpul și energia în a dezvolta o serie de abilități și cunoștințe și în a fi aproape de cei care au încredere să lucrăm împreună.

Acesta este crezul meu și felul în care îmi doresc să duc povestea mai departe.