Studii si certificari

Familia, prietenii și colegii apropiați știu cât de mult cred în igienă în general și în curățenia profesională în special. La fel ca orice altă industrie și cea în care activez eu are partea ei de întuneric.

Simt că pot să aduc lumină în felul meu prin a menționa care este background-ul care a contribuit la cine sunt astăzi ca psiholog. Desigur, vor urma și alte piese pe care le voi așeza cu grijă în acest puzzle al devenirii mele.

Până atunci, vreau să știi că am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, unde am urmat și cursurile de Master, specializarea Psihologie Clinică și Psihoterapie. De asemenea, sunt psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din România și am absolvit o formare de trei ani în Psihoterapie Sistemică de Cuplu și Familie.

În prezent, urmez o a doua formare de lungă durată alături de Dr. Gabor Maté, a cărui obiect de studiu este trauma abordată printr-o lentilă bazată pe compasiune, dar și pe conectarea la emoții și la propriul corp.

Pe lângă asta, sunt angajată activ în propriul meu proces de auto-cunoaștere și dezvoltare personală în cadrul căruia experimentez, în calitate de client, o serie de tehnici terapeutice. Cred mult în expunerea de felul acesta nu doar prin prisma beneficiilor clare pe care mi le aduce la nivel personal, ci și ca să rămân în contact cu o serie de abordări ale colegilor de breaslă.

Mă las ghidată de valori în felul în care aleg să vorbesc despre mine și munca mea și evit scurtăturile cu orice preț. Prefer oricând să mă implic pe un grup de mămici unde pot să ofer o perspectivă diferită sau să contribui la comunitatea locală decât să încerc să joc jocul algoritmilor din rețelele de socializare.

Am încredere, experiența de până acum a dovedit-o în multiple rânduri, că oamenii ajung la mine când și cum le este menit să o facă. Din acest motiv, prefer să îmi investesc timpul și energia în a dezvolta o serie de abilități și cunoștințe și în a fi aproape de cei care au încredere să lucrăm împreună.

Acesta este crezul meu prin pot să ofer o rază de lumină și felul în care îmi doresc să duc povestea mai departe.