Povestea mea

Sunt Luiza și, la fel ca tine, sunt o colecție de povești. Unele întortocheate, altele line, unele ambițioase, altele dureroase, unele pe care încă le trăiesc, altele pe care le-am încheiat.

Toate sunt valoroase pentru mine pentru că fiecare dintre ele spune ceva despre cine sunt, în ce cred și descoperirea de pe parcurs. Faptul că știu asta nu înseamnă că îmi este întodeauna clar.

Prea des, oamenii cred că psihologii fac magie și viața le este, mai mereu, lină. Adevărul este că suntem mai mult similari decât diferiți și că și eu am zile în care nu-mi iese. Nici să fac ce mi-am propus, nici să ajung la timp, nici să mă țin de promisiune, nici să am răbdare cu fata mea, Eva, nici să mă antrenez, nici să termin task-urile din agendă.

Faptul că sunt mai conștientă și că am o serie de instrumente la îndemână și cunoștințe acumulate de-a lungul timpului nu reprezintă o garanție. În schimb, îmi dau silința să am intenție și să îmi amintesc că pot să aleg în fiecare zi. Iar cu astea pe masă, totul devine un pic mai ușor de navigat.

Asta îmi doresc și pentru tine. Să te însoțesc în călătoria ta și să descoperi că ai resurse pe care le poți accesa ca să trăiești o viață autentică.

Cu blândețe și curiozitate,